Praktische Informatie

Hulp nodig?

Neem contact op met:

085 1308 494

Aanmelding en verwijzing

Om in aanmerking te komen voor onze begeleiding en behandeling heb je een doorverwijzing nodig van het sociaal wijkteam, het jeugdteam of huisarts.

De aanmeldingen worden binnen twee dagen in behandeling genomen. Zodra de verwijzing goed gekeurd is krijg je van ons een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek.

Wachttijden

Goed nieuws! Wij hebben op dit moment geen wachttijden en kunnen de aanvraag snel in behandeling nemen. Klik hier om een cliënt aan te melden (aanmelden kan uitsluitend door de gemeente gedaan worden)

Crisis en spoed

Het kan zijn dat je in een dringende situatie zit wat niet op zich kan wachten. Wij staan klaar om je daarbij te helpen. Neem gerust contact op met onze spoedlijn: 06 21 63 83 59

Kosten

Begeleiding wordt vergoed door de gemeente vanuit WMO. Er is wel een eigen bijdrage. Je eigen bijdrage is afhankelijk van je inkomen. Kijk voor meer informatie op www.cak.nl

Behandelingen onder de 18 jaar wordt vergoed door de gemeente vanuit de Jeugd GGZ. Als je 18 jaar of ouder bent, gaan de rekeningen naar je zorgverzekeraar. Let op: Ook hier heb je een eigen risico!

Uw vragen en onzekerheden nemen wij serieus