Werken bij

Algemeen

Als medewerker van Driehoekzorg zorg jij voor verandering bij de ontwikkeling van mensen. Je levert een bijdrage in elke nieuwe stap in het leven van cliënten met problemen op verschillende leefgebieden!
Driehoekzorg zoekt collega’s die verbinden, toegankelijk zijn en met ons willen werken om een omgeving te creëren waarin geleefd wordt, er plezier is, wordt samengewerkt, we elkaar inspireren, er geleerd wordt en we elkaar helpen. Kortom, een omgeving waar we mens zijn en als mens behandeld worden. Samen maken we onze maatschappij een beetje mooier.

Waarom werken bij Driehoekzorg?

Ruimte en tijd voor eigen ontwikkeling

Wij geven onze medewerkers de gelegenheid om te ontwikkelen binnen Driehoekzorg. Medewerkers kunnen een opleiding volgen, trainingen en supervisie krijgen.

Eigen agenda

Onze medewerkers krijgen het vertrouwen om hun eigen agenda in te delen. Wij zijn flexibel in werktijden en werken met kleine zelforganiserende teams. Zo kan je altijd terecht bij je medewerkers maar heb je ook de gelegenheid om alleen aan de slag te gaan.

Wij innoveren

Wij hebben een team klaar staan die bepaalde vraagstukken uit de samenleving onderzoeken. Wij werken onder andere samen met de HvA(Hoge school van Amsterdam) en andere ketenpartners. De uitkomsten worden gedeeld met onze medewerkers.

Ga jij die uitdaging met ons aan?

Een sollicitatiebrief is niet nodig. Wij zijn geïnteresseerd in wat jou echt motiveert. Om daarachter te komen lijkt het ons leuk om een kopje koffie (of thee) met je te drinken. Neem contact met ons op.